Læs her, hvad andre siger om Dansk Sundhedsteam

Vi har mange forskellige kunder, og for os er det vigtigt at de alle er tilfredse med vores service.

 

Vi er dybt afhængige af professionalisme, hurtighed og fleksibilitet når vi skal samarbejde omkring sundhedstjek af deltagere. Alle disse fungerer til UG hos Dansk Sundhedsteam/Mette Vieth. Varmeste anbefaling herfra.

/ Signe Hay Storgaard | Caster / Mastiff A/S

CARE Danmark har samarbejdet med Dansk Sundhedsteam om firmavaccinationer siden firmaets start i 2012, og vi er meget tilfredse! Mette, som ejer Dansk Sundhedsteam, er yderst professionel, og har gennem årene været vores kontaktperson og været den, der har givet vaccinationerne på vores kontor på effektiv og betryggende vis. Dansk Sundhedsteam sender god information om vaccinationerne, som kan sendes direkte videre til medarbejderne, så der er stort set ingen administration forbundet med ordningen. Dansk Sundhedsteam er desuden meget fleksibel ift. at tilbyde vaccinationer på alternative tidspunkter på kontoret eller på klinikken. Vi kan varmt anbefale Dansk Sundhedsteam.

/ Marianne Daugaard, chefsekretær / CARE Danmark

DANX A/S har brugt sygeplejerske Mette Vieth en del år til influenzavaccination. Vi er rigtige glade for at Mette kommer forbi en gang om året, for at give vores medarbejdere en vaccination. Mette er altid glad, smilende og overholder alle aftaler. Vi kan varmt anbefale sygeplejerske Mette Vieth.

/ Lisbeth Hellum / HR & Marketing Assistant / DANX A/S

Vi værdsætter det samarbejde, vi gennem flere år har haft med Mette Vieth fra Dansk Sundhedsteam. Vi føler os meget trygge og i fagligt kompetente hænder. Samtidig er der en fantastik kundeservice og udvises stor fleksibilitet, når man nu ikke lige kan få samlet alle på den planlagte dag.

/ Susanne Overgaard Dinesen / Inspicos P/S / Executive Assistant